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(2022) Suffizienz in der Bioökonomie: Zwischen Option und Notwendigkeit. In: Beer, K., Böcher, M., Zeigermann, U. (Hrsg.): Nachhaltige Bioökonomie? Berichte aus Forschung und Lehre im Wissenschaftsjahr 2020/21 - Bioökonomie (PoWiNe Working Paper - Magdeburger politikwissenschaftliche Beiträge zu Nachhaltigkeit in Forschung und Lehre, Bd. 2), 76-83: Universitätsbibliothek Magdeburg.

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; (2022) Land management explains the contrasting greening pattern across China–Russia border based on Paired Land Use Experiment approach. Journal of Geophysical Research: Biogeosciences 127 (6)

; ; ; (2022) Farmer heterogeneity and land transfer decisions based on the dual perspectives of economic endowment and land endowment. Land 11 (3)

; (2022) The impact of COVID-19 on agrifood systems and rural areas in Central Asia and Caucasus countries: Final report of a study commissioned by FAO. IAMO Discussion Paper No. 198, Halle (Saale): IAMO.
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; (2022) Agrifood trade in Central Asia and the South Caucasus during the first year of the COVID-19 pandemic. FAO bulletin (9): 7-15.

; (2022) 2020 - das erste Jahr der COVID-19-Pandemie in Zentralasien und im Kaukasus: Staatliche Reaktionen und deren Folgen für Landwirtschaft und ländliche Gebiete. IAMO Jahreszahl 24: 5-24.

; (2022) 2020 - The first year of the COVID-19 pandemic in Central Asia and the Caucasus: Government responses and the consequences for agriculture and rural areas. IAMO Annual 24: 5-22.

; ; ; (2022) Innovation and total factor productivity growth in Serbian agriculture. Agroeconomia Croatica 12 (1): 4-11.

; ; ; (2022) Land productivity and agri-environmental indicators: A case study of Western Balkans. Land 11 (12)

; ; (2022) Dark side or bright side: The impact of alcohol drinking on the trust of Chinese rural residents. International Journal of Environmental Research and Public Health 19 (10)