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Afsaneh Ehsani

Afsaneh Ehsani

Afsaneh Ehsani

zur Person

Publikationen und Vorträge

Beiträge zu Sammelwerken

; ; (2023) Red meat consumption as a benchmark for food security during crisis: Case study of meat crisis and COVID-19 pandemic in Iran. In: Bahrs, E., Bieling, C., Birner, R., Braun, J., Hess, S., Hirsch, S., Knierim, A., Lippert, C., Schönleber, N., Schüle, H., Weinrich, R., Wieck, C. (Hrsg.): Resilienz von regionalen und globalen Wertschöpfungsketten der Agrar- und Ernährungswirtschaft : 62. Jahrestagung der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaues e.V. vom 7. bis 9.9.2022 (Schriften der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaues e.V. , 58), 195-206: Universität Hohenheim.

Poster

; ; (2022) Social differences of red meat consumption during meat crisis and COVID-19 pandemic in Iran. Prag, Tschechische Republik, 14.09.2022 - 16.09.2022.

; (2020) Digitizing: A doorway to the sustainable meat supply chain in Iran. Online, Deutschland, 09.09.2020 - 11.09.2020.

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; (2020) The impacts of Coronavirus on agricultural practices and food systems in Brazil, Tanzania and Iran. Online, Deutschland, 09.09.2020 - 11.09.2020.

Vorträge

; ; (2022) Red meat consumption as a benchmark for food security during crises: Case study of meat crisis and COVID-19 pandemic in Iran. 62. Jahrestagung der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaus e. V., Hohenheim, Deutschland.

(2022) Social differences of red meat consumption during meat crisis and COVID-19 pandemic in Iran. Tropentag, Prag, Tschechische Republik.

; (2020) Digitizing: A doorway to the sustainable meat supply chain in Iran. IAMO Forum 2020: Digital transformation - towards sustainable food value chains in Eurasia, Halle (Saale), Deutschland.